FOTO: Košarkarji obiskali učence OŠ Dragotin Kette

27.2.2015 | 09:30

FOTO: Košarkarji obiskali učence OŠ Dragotin Kette
FOTO: Košarkarji obiskali učence OŠ Dragotin Kette

Novo mesto - Že tretjo leto zapored so košarkarji Krke obiskali OŠ Dragotin Kette. Na veliko presenečenje otrok pa so tokrat pripeljali tudi svojo maskoto, zajca. »Učencem naše šole takšna druženja, še posebej s košarkarji Krke, veliko pomenijo. Nekateri jih vidijo samo preko televizijskih ekranov, tokrat pa so jih lahko videli v živo in z njimi spregovorili tudi kakšno besedo,« so povedali na šoli.

Kot so sporočili iz kluba, so se Erjon Kastrati, Bojan Krivec, Žiga Zatežič in Jure Ritlop z učenci preizkusili v igri, v prostih metih in zabijanju. Učenci so ugotovili, da bodo morali še veliko povaditi, da bodo lahko igrali in počeli takšne vragolije na igrišču kot aktualni državni in pokalni prvaki, so zapisali v sporočilu za javnost.

Narisali pa so jim tudi risbice in nekatere najlepše so igralci nagradili s simboličnimi nagradami. Učenec Luka Kramar je izdelal plakat, na katerem so bili vsi igralci KK Krke, košarkarjem pa so dali nalogo, da nekaterim svojim soigralcem dopišejo številke na dresu. Na koncu druženja so se učenci lahko z igralci tudi slikali in od njih prejeli avtograme.

»Tako učenci kot košarkarji košarkarskega kluba Krka komaj čakajo ponovnega snidenja v naslednjem letu!« so zaključili v novomeškem klubu.

M. M., foto: KK Krka

Galerija

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava