kronika

Pijana razgrajala in pretepala družinske člane

4.3.2015 | 12:25 | M. M.

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

Krške policiste so sinoči okoli 22. ure klicali na pomoč iz naselja v okolici Krškega, kjer naj bi ženska razgrajala in pretepala družinske člane. Policisti so vzpostavili javni red in mir in odvzeli prostost 49-letni kršiteljici, ki je bila pijana in ni upoštevala ukazov policistov. Zaradi kršitev ji bodo izdali plačilni nalog, danes poročajo s PU Novo mesto.

V nesreči poškodovana oba voznika

Brežiški policisti so bili včeraj okoli 6.30 obveščeni o prometni nesreči v Brežicah. Ugotovili so, da je 85-letni voznik avtomobila zaradi neupoštevanja pravil srečanja trčil v avtomobil, ki ga je vozil 31-letni voznik. V nesreči sta se lažje poškodovala oba voznika. Policisti so povzročitelju nesreče izdali plačilni nalog.

Hitro je hitro prehitro

Na cesti med Novim mestom in Mirno Pečjo se je prav tako včeraj okoli 6.30 zgodila prometna nesreča. 31-letni voznik avtomobila je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in se z avtom večkrat prevrnil. V nesreči sta se s sopotnico lažje poškodovala. Okoliščine nesreče policisti še preiskujejo.

Vzeli so mu avto

Črnomaljski policisti so med kontrolo prometa v kraju Gradnik ustavili 46-letnega voznika avtomobila, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Ford mondeo so mu zasegli in o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Pijan po avtocesti

Na avtocesti pri Drnovem so policisti v minuli noči ustavili voznika avtomobila. Med postopkom so ugotovili, da 37-letni kršitelj nima veljavnega vozniškega dovoljenja in vozi pod vplivom alkohola. V litru izdihanega zraka je imel 0,58 miligrama alkohola. BMW 740 so mu zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Prespal v treznilnici

Brežiški policisti so včeraj okoli 12.30 v Brežicah ustavili 34-letnega voznika avtomobila in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. Kršitelj je imel v litru izdihanega zraka 0,89 miligrama alkohola. Odpeljali so ga v prostore za pridržanje in napisali obdolžilni predlog.

Kradli orodje

Sevniški policisti so bili obveščeni, da je prejšnji mesec na območju Jablanice nekdo vlomil v gospodarski objekt ob stanovanjski hiši in ukradel stiskalnico za grozdje, motorno žago in kompresor. Povzročil je za okoli 2000 evrov škode.

Vlomili v kombi

V noči na torek je na Ulici Slavka Gruma v Novem mestu neznanec vlomil v kombinirano vozilo in vzel športno torbo. Povzročil je za okoli 300 evrov škode.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava