kronika

Napadel ga je s kovinsko palico. Pijan trčil v zid

24.3.2015 | 12:00 | M. M.

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

Novomeške policiste so včeraj nekaj pred 18. uro klicali na pomoč iz okolice Novega mesta, kjer naj bi se stepli. Varuhi reda so ugotovili, da je 36-letni moški s kovinsko palico napadel 29-letnika in ga poškodoval. Lažje poškodovanega moškega so oskrbeli v novomeški bolnišnici. Policisti so napadalca izsledili, mu odvzeli prostost in ga pridržali. Okoliščine kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe še preiskujejo, danes poročajo s PU Novo mesto.

Ostal brez traktorja

Brežiški policisti so včeraj okoli 15. ure med kontrolo prometa v Dobovi ustavili voznika kmetijskega traktorja in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. Prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo, saj je imel 54-letni voznik v litru izdihanega zraka 0,73 miligrama alkohola. Okoli 16. ure so kršitelja, ki ni upošteval prepovedi vožnje, ponovno ustavili in mu zaradi kršitev kmetijski traktor zasegli.

Povzročitelj nesreče pijan

Črnomaljski policisti so sinoči nekaj pred 23. uro obravnavali prometno nesrečo v Črnomlju. Ugotovili so, da je 22-letni voznik zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v betonski zid. Povzročitelj nesreče je imel v litru izdihanega zraka 0,47 miligrama alkohola.

Padla z lestve

Včeraj okoli 12. ure so bili črnomaljski policisti obveščeni, da se je v kraju Pribinci pri delu poškodovala ženska. Ugotovili so, da je 59-letnica obrezovala sadno drevje in padla z lestve. Hudo poškodovano žensko so s policijskim helikopterjem odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana. Policisti bodo o ugotovitvah s poročilom seznanili tožilstvo.

Odnesli denar in nakit

V zadnji dneh je v Črnomlju nekdo vlomil v poslovne prostore in ukradel 150 evrov.

V Mačkovcu pri Dvoru je sinoči okoli 20. ure neznanec skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo, odnesel je denar in nakit. Lastniki, ki so bili v tem času odsotni, ocenjujejo, da so oškodovani za okoli 5000 evrov.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava