bela krajina

Tudi o tem, kje naj bi bila preurejena knjižnica

27.3.2015 | 16:00 | Besedilo in fotografije: M. B.-J.

Tudi o tem, kje naj bi bila preurejena knjižnica
Tudi o tem, kje naj bi bila preurejena knjižnica
Tudi o tem, kje naj bi bila preurejena knjižnica

Metlika - Tukajšnji svetniki so na včerajšnji 5. seji obravnavali 16 točk dnevnega reda. Obravnavali so poročilo o revidiranju OŠ Metlika in Podzemelj ter občine Metlika za leto 2014 ter zaključne račune OŠ Podzemelj in Metlika, Ljudske knjižnice Metlika, Otroškega Vrtca, Belokranjskega muzeja in Zdravstvenega doma.

Sprejeli so tudi poročila Komunale Metlika za lansko leto, o 2. fazi belokranjskega vodovoda ter o delu Medobčinske inšpekcije in redarstva občin Bele krajine. Sprejeli so tudi zaključni račun lanskega občinskega proračuna, se strinjali, da namenijo denar za sanacijo plazu za metliško OŠ in dali soglasje k dolgoročnemu zadolževanju Zdravstvenega doma Metlika do 60.000 evrov, ki jih bodo namenili za nakup novega reševalnega vozila.

Svetniki so se seznanili z dejavnostmi za pridobitev ustreznih prostorov Ljudske knjižnice Metlika. Nekateri člani občinskega sveta so predlagali novogradnjo, drugi pa preureditev obstoječih objektov na Pungartu.

‹ nazaj

Komentarji (1)

1.4.2015OceniMetličan 
Glavno da bo knjižnica pa je drugo al ne. Se vidi da so sami umetniki za svetnike, malo si poglejte Semič vrli svetniki Metliški

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava