Krka poplavila v Malencah

28.3.2015 | 18:40

Ilustrativna slika. (Foto: Arhiv DL)

Ilustrativna slika. (Foto: Arhiv DL)

V jutranjih urah je reka Krka poplavila na območju pogostih poplav v kraju Malence v občini Kostanjevica na Krki. O posebnostih ne poročajo.

Voznica se je prevrnila

Ob 11.04 je prišlo do prometne nesreče na cesti Vihre - Dolenje Skopice v občini Brežice. Voznica osebnega avtomobila je zapeljala s ceste in se z vozilom prevrnila. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so kraj zavarovali, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovane voznice, nudili pomoč pri postavitvi in odstranitvi vozila ter čiščenju vozišča.

Zapeljal s ceste

Ob 9.14 je na cesti Malo Mraševo–Veliko Mraševo v občini Krško voznik osebnega vozila zapeljal s cestišča. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj nesreče, na vozilu odklopili akumulator, nudili pomoč poškodovanemu vozniku ter reševalcem NMP ZD Brežice. Poškodovanega so prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice.

Zagorel komunalni zabojnik

Ob 19.22 je na Kolodvorski cesti v Črnomlju gorel komunalni zabojnik. Požar so delno pogasili zaposleni v bližnji trgovini, dokončno pa gasilci PGD Črnomelj. Ogenj je ožgal tristo litrski zabojnik in del ometa na objektu.

L. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava