kronika

Z avtom v drog - iz pločevine so ju reševali gasilci

19.4.2015 | 07:20 | M. K.

Z avtom v drog - iz pločevine so ju reševali gasilci

Na Viniški cesti v Črnomlju se je voznik osebnega vozila sinoči nekaj pred pol osmo uro zaletel v drog javne razsvetljave. V nesreči sta voznik in sopotnik ostala vkleščena v vozilu. Poškodovana so s tehničnim posegom rešili gasilci PGD Črnomelj, ki so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulator, pomagali reševalcem in očistili razlite motorne tekočine. Poškodovana so reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Na Belokranjski cesti v Novem mestu je nekaj po 11. uri voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste in se zaletel v brežino ter pri tem poškodoval vozilo. Posredovali so poklicni gasilci GRC Novo mesto, ki so odklopili akumulator, nudili tehnično pomoč avto vleki in nevtralizirali razlite motorne tekočine. V nesreči ni bilo poškodovanih.

Dimniška požara

Ob 14.42 so v kraju Meglenik v občini Trebnje gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Ponikve in Trebnje so pogasili požar ter očistili dimnik.

Ob 19.40 so v dimniku stanovanjske hiše na Spodnji Slivnici v občini Grosuplje zagorele saje. Posredovali so gasilci PGD Spodnja Slivnica.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava