kronika

V Ždinji vasi gorel vikend, na Lešnici iskalna akcija

20.4.2015 | 07:05 | M. K.

Foto: arhiv DL

Foto: arhiv DL

V Ždinji vasi v občini Novo mesto je minulo noč ob drugi uri gorel vikend velikosti 10 x 8 metrov. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Ždinja vas so pogasili požar na ostrešju in s termo kamero pregledali prostore. Ogenj je poškodoval ostrešje in prostore v objektu. Gasilci PGD Ždinja vas so do jutra ostali na gasilski straži.

Pri naselju Zidani Most, občina Trebnje, je sinoči okoli pol osmih gorelo kombinirano vozilo. Gasilci PGD Trebnje so požar v motornem delu vozila pogasili.

Ob 19.28 so na Glavni cesti na Mirni goreli odpadki na nelegalnem odlagališču. Gasilci PGD Mirna so požar na površini okoli šest kvadratnih metrov pogasili.

Ob 20.20 sta na divjem smetišču ob Taborski cesti v Grosuplju gorela dva kupa kosovnih odpadkov, skupaj velika okoli pet kubičnih metrov . Požar so pogasili gasilci PGD Grosuplje.

Ponoči iskalna akcija

Minulo noč ob 3.52 uri se je v naselju Lešnica, občina Novo mesto, začela iskalna akcija pogrešane osebe. Vodniki reševalnih psov Zveze vodnikov reševalnih psov Slovenije in Kinološke zveze Slovenije nudijo pri iskalni akciji pomoč policistom.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava