dolenjska

Dan odprtih vrat na novi šoli in v vrtcu

20.4.2015 | 11:10 | M. M., foto: občina Ivančna Gorica

Dan odprtih vrat na novi šoli in v vrtcu
Dan odprtih vrat na novi šoli in v vrtcu

Zagradec - Včeraj je občina Ivančna Gorica v Zagradcu pripravila dan odprtih vrat nove podružnične šole in vrtca Zagradec, kjer poteka zaključna faza izgradnje. Številnim staršem otrok, krajanom krajevnih skupnosti Zagradec, Krka in Ambrus ter občanom so predstavili težko pričakovano pridobitev kraja, v kateri bodo otroci od 1. septembra dalje pridobivali novo znanje.

Želja občina je bila, da se širša javnost še pred dokončanjem gradnje seznani z dosedanjim potekom del in si vsi zainteresirani ogledajo prostore bodoče šole, vrtca in športne dvorane. Prizadevni gradbinci (izvajalci podjetja GPI Tehnike iz Novega mesta) so v sodelovanju z zaposlenimi iz občinske uprave, za ta namen pripravili možnost varnega in vodenega ogleda gradbišča, so sporočili iz občine.

"Po prvih informacijah je zagraška pridobitev obiskovalce navdušila s svojo prostornostjo v vseh etažah in veliko svetlobe v prostorih. Posebej so bili navdušeni nad dobro izvedbo in funkcionalnostjo prostorov in detajlov. Poleg ogleda so pridobili tudi informacije o možnostih morebitnih popoldanskih dejavnostih, ki se bodo lahko izvajale v prostorih športne dvorane, zunanjem športnem igrišču, knjižnici in multimedijski učilnici," je zapisal Gašper Stopar iz županove pisarne.

Dobrodošlico je obiskovalcem zaželel tudi župan Dušan Strnad, ki je vsem bodočim učencem, učiteljem in njihovim staršem zaželel prijetno počutje v novih prostorih. Otvoritev nove šole in vrtca bo sicer 5. junija ob 17. uri.

‹ nazaj

Galerija (13)

zagradec-001
zagradec-002
zagradec-003
zagradec-004
zagradec-005
zagradec-006
zagradec-007
zagradec-008
zagradec-009
zagradec-010
zagradec-011
zagradec-012
zagradec-013

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava