V štirih nesrečah štirje poškodovani

25.4.2015 | 07:30

Foto: arhiv DL

Foto: arhiv DL

Sinoči ob 21.36 se je na Ljubljanski cesti v Novem mestu zgodila prometna nesreča. V trčenju dveh osebnih vozil se je ena oseba poškodovala in so jo reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka, izvajali požarno varovanje, odklopili akumulatorja, posuli razlite motorne tekočine in nudili pomoč avtovleki.

Trčila sta

Včeraj opoldne sta na cesti Novo mesto–Trebnje pri kraju Dolenje Karteljevo trčili osebni vozili. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so dve poškodovani osebi na kraju oskrbeli in odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so odklopili akumulator na vozilih, pomagali reševalcem in z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine.

S ceste

Nekaj minut prej je na Cesti bratov Cerjakov v Brežicah voznik osebnega vozila zapeljal s cetišča. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj nesreče ter vozilo postavili na cestišče. V nesreči poškodovanih ni bilo.

Voznica v bolnico

Že dopoldne se je nesreča zgodila tudi na cesti Novo mesto–Metlika pri kraju Koroška vas. Voznica je z osebnim vozilom zapeljala s cestišča. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so poškodovanko na kraju oskrbeli in odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so odklopili akumulator na vozilu, vozilo izvlekli na cestišče in pomagali reševalcem.

Gorelo je

Včeraj dopoldne je na parkirišču v Ulici kozjanskih borcev v Brežicah gorelo osebno vozilo. Gasilci PGD Brežice so požarno zavarovali kraj dogodka in ohladili pregreto vozilo.

J. A.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava