gospodarstvo

Vipap Videm Krško odslej s štiričlansko upravo

30.4.2015 | 08:20 | STA, M. M.

Foto: spletna stran podjetja

Foto: spletna stran podjetja

Krško - Po odhodu predsednika uprave in tehničnega direktorja papirniške družbe Vipap Videm Krško Miloša Habrnala, ki mu danes poteče mandat, bo to podjetje v češki lasti vodila štiričlanska uprava pod vodstvom finančne direktorice Jožice Stegne. Z novo upravo so se včeraj seznanili Vipapovi nadzorniki, ki so obravnavali tudi letno poročilo za lani.

Izidov lanskega in tekočega poslovanja ter letošnjih poslovnih načrtov sicer v Vipapu ne želijo razkriti, zapisali so le, da uživa nova uprava popolno podporo lastnika. Poleg Stegnetove jo sestavljajo še novoimenovani tehnični direktor Dragan Kranjc - doslej odgovorni za proizvodnjo papirja, preostala člana uprave sta še direktor trženja Ladislav Kristančič in vodja kadrovske službe Darinka Matijevič, ki nadaljujeta delo na svojih področjih.

Vipapovi nadzorniki so obravnavali tudi potek prodaje podjetja oz. iskanja strateškega partnerja, ki poteka v skladu z začrtanim terminskim načrtom. Za izvedbo postopka je pooblaščeno podjetje Ernst&Young iz Prage, so še sporočili iz Krškega.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava