kronika

Danes brez elektrike, ponekod lahko tudi brez vode

6.5.2015 | 07:05 | M. K.

Danes brez elektrike, ponekod lahko tudi brez vode

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo danes od 8.00 do 14.00 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP VEL. BAN.

Nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo danes od 8.00 do 14.00 zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP LIPNIK, TP ZAVRH, TP AREMBERG.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo danes od 10.30 do 11.30 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP NOVI LJUBEN 2.

Nadzorništvo Črnomelj obvešča odjemalce, da bo danes od 8.30 do 14.00 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP DOL. ZILJE, TP GOR. ZILJE, TP MALO ZAPUDJE in TP ZAPOTJE.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije danes na področju nadzorništva Krško okolica med 8. in 11. uro na območju TP Sremič Koritno ter med 12. in 13. uro na območju TP Tršlavec, na področju nadzorništva Krško mesto 7.30 in 14.30 uro na območju TP Ivandol, Brezovska gora in Libelj in na področju nadzorništva Sevnica med 8. in 11. uro na območju TP Breg Dobje ter med 11. in 14. uro na območju TP Orehovo obrtna cona.

Težave tudi z vodo

Kostak bo danes izvajal nujna vzdrževalna dela na vodovodnem omrežju Raka. Z deli bodo začeli ob 8. uri in bodo trajala do predvidoma 11. ure. Med izvedbo del bo lahko prihajalo do motenj in prekinitev pri oskrbi s pitno vodo na območju trga naselja Raka.

Zaradi zapiranja vodovodnega sistema in nihanja tlakov v cevovodu se lahko pojavi bela obarvanost pitne vode, ki je posledica raztopljenega zraka v vodi. Pojavi se lahko tudi obarvanost oziroma motnost vode. Priporočajo, da v obeh primerih odstranite mrežice na pipi in vodo dobro iztočite.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava