košarka

V Šentjur tudi z brezplačnim avtobusom

16.5.2015 | 07:25 | M. K.

Bo nocoj šlo? (Foto: arhiv; I. V.)

Bo nocoj šlo? (Foto: arhiv; I. V.)

V Šentjur tudi z brezplačnim avtobusom

Novo mesto - Košarkarji Krke morajo na drevišnjem gostovanju v Šentjurju zmagati, če želijo ostati v igri za uvrstitev v finale Lige Telemach. ''Zato bodo še kako potrebovali vašo pomoč,'' navijače pozivajo v KK Krka. Zato so organizirali brezplačen avtobus za vse, ki bi radi spodbujali novomeške košarkarje. Odhod avtobusa bo izpred Tuša na Portovalu ob 17. uri. Prijave zbirajo na bckrka@gmail.com. Tekma v Šentjurju se bo sicer začela ob 19. uri.

Po prvem srečanju so v prednosti Šentjurčani, današnjega pa si bo mogoče ogledati tudi preko spletnega prenosa na kzs.si.

Aleksandar Džikić, trener Krke, napoveduje: "Verjamemo, da bomo igrali bolje kot v sredo in si priborili tretjo tekmo v Novem mestu." Trener Tajfuna Dejan Mihevc pa: "Kljub naši zmagi v Novem mestu ostajamo trdno na tleh in se zavedamo, da bo v soboto za nov uspeh potrebno zaigrati še bolje."

Morebitna tretja tekma bo na sporedu v ponedeljek, 18. maja.

Košarkarji Heliosa Suns pa so že sinoči pred polnimi tribunami domače dvorane Komunalnega centra izsilili tretjo tekmo polfinalnega niza Lige Telemach. Od Rogaške so bili tokrat boljši skozi celotno tekmo, na koncu pa slavili zmago z 82:66. Odločilno srečanje bo na sporedu v ponedeljek v Rogaški Slatini.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava