košarka

Po zaključku sezone v KK Krka napovedali spremembe

18.5.2015 | 10:45 | M. M.

Trener Aleksander Džikič na predzadnji tekmi s Tajfunom. (Foto: I. V., arhiv DL)

Trener Aleksander Džikič na predzadnji tekmi s Tajfunom. (Foto: I. V., arhiv DL)

Novo mesto - »Žal nam je, da smo izpadli v polfinalu državnega prvenstva, kljub temu, da smo delali vse po najboljših močeh. Močnejši smo za eno grenko izkušnjo,« so po sobotnem porazu sporočili iz Košarkarskega kluba Krka.

V sporočilu za javnost so še navedli, da so do zadnjega poraza »dosegali vse zastavljene cilje, to je osvojitev Superpokala, slovenskega pokala Spar in prvega mesta v Ligi za prvaka ter s tem uvrstitev v regionalno ligo v naslednji sezoni. Tudi šesti zaporedni naslov prvaka se je zdel na dosegu roke, vendar se je pokazalo, da so vse poškodbe in ostale težave, ki so nas spremljale skozi sezono, zahtevale svoj davek.«

Analizo sezone in načrte za naprej bo v naslednjih tednih obravnaval Upravni odbor kluba, že sedaj pa so napovedali, da se bosta ekipa in strokovni štab vsekakor spremenila.

Od igralcev imajo veljavne pogodbe za naslednjo sezono Tomaž Bolčina, Erjon Kastrati, Luka Lapornik, Mirko Mulalić, Imran Polutak, Jure Ritlop, Matej Rojc, Žiga Zatežič in Alexis Wangmene.

»Ob koncu sezone se zahvaljujemo našim partnerjem, se pravi sponzorjem, navijačem in vsem ostalim iskrenim ljubiteljem košarke in kluba, ki ste navijali za nas v tej in preteklih sezonah in boste za nas navijali tudi v prihodnje,« so še dodali v Košarkarskem klubu Krka.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava