Danes brez elektrike

27.5.2015 | 07:05

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo danes od 8.00 do 14.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP KUKENBERK in občasno iz TP VEL. LOKA in TP IGLENIK;

- od 8.00 do 14.00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP DOL. PODBORŠT, TP MALENSKA VAS, TP GOLOBINJEK, TP SV. URŠULA, TP GORIŠKA VAS in TP JABLAN.

Nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo danes od 8.00 do 9.30 zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BREZOVICA.

Nadzorništvo Črnomelj obvešča, da bo danes od 9.00 do 11.00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP NAKLO, TP MALE RODINE, TP RODINE PRI ČRNOMLJU.

Nadzorništvo Metlika obvešča, da bo danes od 9.00 do 11.00 zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP PLANINA, TP MIRNA GORA.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo danes med 8.00 in 13.00 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem na območju TP Mokronog.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo danes zaradi vzdrževalnih del motena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško med 8. in 11. na območju TP Žadovinek hlevi in Črpališče Brege ter med 11.30 in 13.30 na območju TP Pionir samski dom; na področju nadzorništva Sevnica pa med 8. in 14. na območju TP Polje Lisca in Tončkov dom Lisca.

M. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava