odbojka

Brulec ostaja v Calcit Volleyballu

27.5.2015 | 11:00 | STA, M. M.

Jan Brulec (Foto: B. B., arhiv DL)

Jan Brulec (Foto: B. B., arhiv DL)

Kamnik - V prihodnjih dneh bo znano, v kakšni zasedbi bodo v novi sezoni igrali odbojkarji Calcit Volleyballa, ki bodo doživeli določene spremembe, vendar bo vsaj na mestu prvega organizatorja igre vse po starem. Najmanj leto dni bo kamniški dres še naprej nosil Žužemberčan Jan Brulec.

"Ker želim dokončati študij na Fakulteti za varnostne vede, se niti nisem oziral po morebitnem odhodu v tujino. V igri je bila ob Calcitu le še Krka, vendar je bila zame najboljša izbira, da ostanem v Kamniku, da končam fakulteto. V letošnji sezoni smo bili blizu ACH Volleyja, še vedno pa mi je žal, da v četrtfinalu pokala Slovenije nismo izkoristili dveh zaključnih žog in se uvrstili na zaključni turnir. Ampak, kot rečeno, vsako leto smo bliže in zdaj samo še čakamo, kdaj jih bo nekdo zamenjal na prvem mestu. Morda bo to v novi sezoni uspelo prav nam," je ob podaljšanju pogodbe s Kamničani dejal Brulec, ki je bil tudi na širšem seznamu selektorja slovenske moške reprezentance Andree Gianija, vendar se med štirinajsterico, ki je po Kranjski Gori nadaljevala s pripravami v Mariboru, ni uvrstil.

"Vsekakor je bila to zame dobra izkušnja, saj sem videl, kako deluje Giani in kaj lahko v prihodnje pričakujem. Vesel sem, da smo prvo tekmo premagali Portugalce in samo upam, da bomo tudi na povratni tekmi uspešni in da bomo oktobra igrali na evropskem prvenstvu," je še dejal Brulec.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava