gospodarstvo

V Termotehniki posodobili trgovino

30.5.2015 | 12:20 | MKK

V Termotehniki posodobili trgovino
V Termotehniki posodobili trgovino

Novo mesto - Konec maja mineva štiri leta, odkar je novomeško podjetje Termotehniko prevzelo podjetje Odörfer iz avstrijskega Gradca. Ob tej priložnosti so notranjost trgovine za strojne inštalacije in kopalniško opremo posodobili, prenovili in povečali. Termotehnika tudi povečuje zaloge, vendar v centralnem skladišču v Ljubljani za kupce ljubljanske, celjske in mariborske regije.

Včeraj je bilo v Termotehniki pod Trško goro tradicionalno srečanje njihovih kupcev, predvsem inštalaterjev. Na ta dan so se predstavili nekateri dobavitelji s svojimi novostmi in aktualno ponudbo. Za kupce, ki so kupili blago v Termotehniki v prejšnjem tednu, so dobavitelji pripravili tri bogate nagrade. V sklopu tega so pripravili javno žrebanje nagrad in s tem razveselili izžrebane nagrajence.

Direktor podjetja Friderik Vesel je ob tej priložnosti povedal, da so ob dnevu hišnega sejma poskusili svojim kupcem približati in predstaviti novosti v prodajnem programu podjetja, in sicer sanitarne toplotne črpalke Ariston, ogrevalne toplotne črpalke Novelan in celo paleto kotlov proizvajalca Centrometal. V prenovljeni trgovini ponujajo tudi rešitve in tehnično svetovanje pri nakupih sanitarne opreme, opreme za vodovod in ogrevanje.

‹ nazaj

Galerija (22)

termotehnika-01
termotehnika-02
termotehnika-03
termotehnika-04
termotehnika-05
termotehnika-06
termotehnika-07
termotehnika-08
termotehnika-09
termotehnika-10
termotehnika-11
termotehnika-12
termotehnika-13
termotehnika-14
termotehnika-15
termotehnika-16
termotehnika-17
termotehnika-18
termotehnika-19
termotehnika-20
termotehnika-21
termotehnika-22

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava