nogomet

Krka drevi s Crveno zvezdo

20.6.2015 | 09:00 | I. V.

Nogometaši Krke so priprave na novo sezono začeli s tekom. (Foto: I. Vidmar)

Nogometaši Krke so priprave na novo sezono začeli s tekom. (Foto: I. Vidmar)

Novo mesto - Nogometaši Krke, ki so v sredo opravili prvi trening v sklopu priprav na novo sezono v prvi ligi Telekom Slovenije, se bodo drevi ob 18.30 na domačem stadionu pod Portovalom pomerili z beograjsko Crveno zvezdo, ki je ta čas na pripravah v Čateških Toplicah.

Novomeški ljubitelji nogometa si bodo tako na delu lahko ogledali tako beograjske zvezdnike kot tudi precej prenovljeno novomeško vrsto, v kateri ni več palestinskega reprezentanta Jake Ihbeisheha, bratov Danijela in Damirja Rašića in Nikole Žižiča, med novinci pa velja omeniti vratarja Matea Barukčiča, vezista Luko Cerarja in bočnega Bruna Marottija, članskemu moštvu pa se je pridružilo tudi več mladih domačih nogometašev iz mladinske vrste. V naslednjih dneh se bodo Krkini nogometaši na prijateljskih tekmah pomerili še s Slaven Belupo, Rijeko, Zagrebom, moštvom Karpaty U21 in Hrvatskim dragovoljcem.

‹ nazaj

Komentarji (2)

21.6.2015OceniJanez 
Naši so zmagal 4:0. Krka se je kar dobro upirala.
22.6.2015OceniMile 
Sem gledal tekmo, neverjetno kolk nogometnih strokovnjakov je med gledalci eden bolj pameten kot drugi, vsi vedo kako bi treba igrat, pograjat znajo vsakega a zanimivo nobeden noče v klub in tam na igrišču pokazat kakšen strokovnjak jev dejanjih in ne v besedah. Fantje čestitke, samo trdo in pošteno delo vas pripelje do uspeha, slej ko prej.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava