Zaživela reorganizacija občinske uprave

2.7.2015 | 14:15

Foto: arhiv Lokalno.si

Foto: arhiv Lokalno.si

Novo mesto - Odlok o reorganizaciji občinske uprave, ki so ga svetniki potrdili aprila, je z uveljavitvijo pravilnika o notranji organizaciji in sistematizaciji delovnih mest včeraj zaživel tudi v praksi. Občinska uprava je po novem razdeljena na štiri urade, doslej jih je bilo devet, ter kabinet župana in občinski inšpektorat.

Za vodjo svojega kabineta je župan Gregor Macedoni imenoval Saro Drašković, vodja urada za finance in splošne zadeve je postala Katarina Petan, vodja urada za gospodarske javne službe pa ostaja Jože Kobe. Preostala dva urada imata začasni vodji: urad za prostor in razvoj po pooblastilu župana začasno vodi Mojca Tavčar, urad za družbene zadeve pa direktorica občinske uprave Vida Čadonič Špelič. Podobno je tudi v občinskem inšpektoratu, ki ga po pooblastilu župana začasno vodi Peter Judež.

B. B.

Komentarji (3)

2.7.2015 3   (3)   (0)   OceniMe pa res zanima 
OK, nazivi so se spremenili, pa šifre stroškovnih mest. Ljudje pa ostajajo isti, oziroma so prišli še neki novi. V čem je torej smisel takšne reorganizacije?
2.7.2015 3   (3)   (0)   Oceninovomeščan 
Kok se vam bodo pa plače znižale za vse budalaštine ki ste jih delal prej pa s ene zgovarjat k ste za isto mizo sedel????boste nabil davke pa komunalne takse da bo raja plačala vaša korita ????dejte nas nehat imet za butalce, ko boste napisal da so se vam plače znižale zza 40% ker ste slabo delal pa ne bo potrebne nobene reorganizacije
3.7.2015Ocenija,ja 
Eh,en k.vse skup.Število praš. ostalo,imena druga...

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava