dolenjska

Večerno nakupovanje v centru? Zakaj pa ne?

3.7.2015 | 14:15 | M. M.

Foto: FB stran CI Grem v mesto

Foto: FB stran CI Grem v mesto

Novo mesto - Kot smo napovedali, bo nocoj tako na Glavnem trgu kot na Rozmanovi ulici v središču Novega mesta še kako pestro. Civilna iniciativa Grem v mesto med 21. in 24. uro pripravlja prvo akcijo, ki so jo poimenovali Noč nakupov.

Nocoj bo tako odprtih 48 trgovin in lokalov, ki za obiskovalce pripravljajo vrsto presenečenj, popustov, predstavitev dejavnosti, … Ob tem pa bo mesto čarobno osvetljeno, Kandijski most bodo osvetlili baloni, ulični glasbeniki bodo z glasbo in petjem pričarali posebno vzdušje. Rockapella bodo prepevali ob Kandijskem mostu, Filip in Martin pred atrijem Glavnega trga 14, ženski zbor Mezzo bo prepeval na stopnicah pred NLB, Maestro Forte pred Delavsko hranilnico, v Klubu Vida vas bo zabaval DJ, pred Foto Asjo pa umetniški trio Ma3nas.

V Situli bo ob 21. uri koncert (brezplačen) skupine New citizens, Plesni studio Novo mesto bo nastopil pred Si.mobilom na Rozmanovi, Pri Slonu bodo nastopili ulični glasbeniki.

Pred Gogo se bo nadaljeval festival uličnega gledališča Rudi Potepuški. Terasi Arkade bara in Pri Vodnjaku bo povezovala glasba bratov Šušteršič. V parku pred Si.mobilom pa bodo skupnost oblikovalcev DesignON in društvo Estetika pripravili predstavitev 3D printerja.

Organizatorji pričakujejo, da boste toplo, poletno, petkovo noč, preživeli v starem mestnem jedru. Nikar ne ostajajte doma, pojdite v mesto, so poudarili v vabilu.

‹ nazaj

Komentarji (4)

3.7.2015OceniPivoljub 
Bravo,odlično,top ideja!!!lp iz Švice
3.7.2015 1 (1) (0)Ocenibobo 
Super je bilo. Kdaj bo ponovitev?
4.7.2015Ocenibučka 
.....mesto smo ljudje, in sinoči se je to potrdilo, kajti mestno jedro je zaživelo tako kot se spodobi.....bilo je enkratno in vredno ponovitve
5.7.2015OceniCI Grem v mesto 
Hvala vsem skupaj in vsakemu, ki si je vceraj vzel cas zase in za nas. V mestnem jedru je vladala fantasticna energija. Naj se siri do naslednjega pozitivnega dogodka. Res, hvala za zaupanje in vzpodbudo tudi vsem nastopajocim in vsakemu podjetniku posebej, ki je v vcerajsnje dogajanje vlozil svoje znanje, energijo, cas in verjel v uspeh. Odbor CI Grem v mesto

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava