Zapeljal je s ceste

5.7.2015 | 18:30

Ilustrativna slika. (Foto: Arhiv DL)

Ilustrativna slika. (Foto: Arhiv DL)

Danes je ob 16.42 na cesti Novo mesto–Metlika pri naselju Veliki Cerovec v občini Novo mesto voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča. V nesreči je bila ena oseba poškodovana. Reševalci Nujne medicinske pomoči Novo mesto so jo oskrbeli na kraju nesreče in odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so pomagali policistom in vlečni službi ter očistili cestišče.

Avto v jarku

Ponoči ob 23.46 je na cesti Sodražica–Loški potok v občini Sodražica osebno vozilo zapeljalo v jarek in se prevrnilo na bok. Gasilci PGD Ribnica so zavarovali in razsvetlili kraj nesreče, odklopili akumulator, očistili razlite motorne tekočine na cestišču, nudili pomoč reševalcem NMP Ribnica pri oskrbi in prenosu poškodovane osebe do reševalnega vozila ter vozilo potegnili iz jarka in ga postavili na cestišče. Eno poškodovano osebo so reševalci NMP Ribnica odpeljali v UKC Ljubljana.

Pristal na strehi

Ponoči ob 4.14 se je zgodila prometna nesreča na cesti Temenica–Sobrače v občini Ivančna Gorica. Osebno vozilo je zapeljalo s cestišča in se prevrnilo na streho. Posredovali so poklicni gasilci GB Ljubljana in PGD Stična, ki so nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči pri prenosu poškodovane osebe, zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator ter postavili vozilo na kolesa.

L. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava