bela krajina

Na taboru tekmovali tudi v pospravljanju postelje

6.7.2015 | 18:30 | M. M., foto: OZRK Metlika

Foto: OZRK Metlika

Foto: OZRK Metlika

Na taboru tekmovali tudi v pospravljanju postelje

Metlika - Metliška območna organizacija Rdečega križa Metlika je minuli konec tedna uspešno zaključila deveti tabor Las-tna aktivnost mladih v kampu Podzemelj za 20 otrok iz metliške občine.

»Zanimivost in tekmovalnost je bila prisotna cel teden ob številnih predstavitvah (vojska, policija, tajski boks, jamarji, gasilci) in tekmovalnosti v peki pogače, naj frizuri, ustvarjalnih delavnicah, športnih igrah ter dnevnega pospravila postelj in ureditvi šotora. Na taboru nas je obiskala tudi generalna sekretarka Rdečega križa Slovenije Renata Brunskole, ki je otroke razveselila s sladkim presenečenjem,« je ob tem sporočila sekretarka Zalka Klemenčič.

Pred sobotnim zaključkom tabora so se otroci še okopali, sledila je podelitev priznanj, predstavitev tabora staršem in prijetno druženje.

»Glede na pogovor in prijetno vzdušje s starši in udeleženci tabora ocenjujemo veliko zadovoljstvo, podporo in uspeh celostne izvedbe projekta, kar pa nam kot organizatorju pomeni kot priznanje in nova izhodišča ob izvedbi novega projekta,« je še dodala Klemenčičeva.

‹ nazaj

Galerija (10)

rkmetlika-001
rkmetlika-002
rkmetlika-003
rkmetlika-004
rkmetlika-005
rkmetlika-006
rkmetlika-007
rkmetlika-008
rkmetlika-009
rkmetlika-010

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava