kronika

Padel motorist. Iz avta rešili otroka.

25.7.2015 | 18:45 | J. A.

Ilustrativna fotografija (Foto: arhiv DL)

Ilustrativna fotografija (Foto: arhiv DL)

Danes dopoldne ob 11.34 je na cesti Dvor-Kočevje, v bližini odcepa za naselje Lopata, padel motorist. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so poškodovanega oskrbeli in odpeljali v novomeško bolnišnico.

Ob 13.46 je na avtocesti med priključkoma Mirna Peč in Novo mesto - zahod osebno vozilo zapeljalo s ceste, prebilo zaščitno ograjo ter obstalo na brežini. Poškodovala se je ena oseba, katero so reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so mesto nesreče zavarovali, odklopili akumulator, pomagali reševalcem pri oskrbi in vlečni službi pri nalaganju vozila. Na kraju je bil prisoten dežurni delavec DARS-a.

Nekaj pred 17. popoldne se je na parkirišču v Slovenski vasi v občini Šentrupert v zaklenjenem vozilu nahajal otrok. Še pred prihodom gasilcev so vozilo odklenili in ga rešili. Na kraju so bil poleg policistov prisotni tudi reševalci nujne medicinske pomoči ZD Trebnje ter gasilci PGD Trebnje in Šentrupert, vendar njihova pomoč ni bila potrebna.

‹ nazaj

Komentarji (1)

27.7.2015Ocenibučka 
........ja sveta pomagavka, pa kaj je zadnje čase narobe z ljudmi, da puščajo otroke same v avtu???????

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava