kronika

Padel s kozolca; terensko vozilo na streho

27.7.2015 | 07:00 | M. K.

Padel s kozolca; terensko vozilo na streho

V Tomažji vasi v občini Škocjan je včeraj ob pol šestih popoldne občan padel s kozolca iz višine približno štirih metrov. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so občana, ki si je poškodoval gležnja, oskrbeli in odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Nesreča na AC

Minulo noč ob 0.58 se je na AC Novo mesto - Ljubljana pod višnjegorskim klancem terensko vozilo prevrnilo na streho. Dve osebi sta se pri tem poškodovali. Posredovali so gasilci GB Ljubljana in PGD Stična. Zavarovali so kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu ter ga postavili na kolesa. Zdravnik ZD Ivančna Gorica je oskrbel poškodovanca do prihoda reševalcev NMP Ljubljana.

Omet odpada

Na Sokolski ulici na Mirni je včeraj nekaj pred 12. uro približno osem kvadratih metrov ometa viselo izpod balkona stanovanjskega bloka in ogrožalo mimoidoče. Gasilci PGD Mirna so postavili zaščitni trak in zavarovali območje.

Razlito motorno olje

Ob 15.46 je bilo na parkirišču nakupovalnega centra Qlandia v Novem mestu na parkirišču razlito motorno olje. Mastni madež je očistil delavec cestnega podjetja.

Avto ni vžgal

Davi ob 5.24 so gasilci Poklicne gasilske enote Krško, na Tovarniški ulici v Krškem, nudili pomoč vozniku pri zagonu osebnega vozila.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava