gospodarstvo

Petan z vrha DZS na čelo Term Čatež

1.8.2015 | 09:15 | STA

Bojan Petan (Foto: arhiv; B. D. G.)

Bojan Petan (Foto: arhiv; B. D. G.)

Čatež ob Savi - Nadzorni svet DZS je za predsednika uprave družbe DZS imenoval Jožeta Jaklina, saj dosedanji prvi mož DZS Bojan Petan odhaja na čelo Term Čatež. Petan s 1. avgustom na vrhu Term Čatež nadomešča Sebastjana Selana, ki je s tega položaja odstopil. Jaklin bo Petana zamenjal s septembrom.

Kot so prek spletne strani Ljubljanske borze sporočili iz DZS, je Petan zaradi odhoda v Terme Čatež odstopil s položaja predsednika uprave DZS. Tako so nadzorniki za njegovega namestnika imenovali Jaklina. Ta bo DZS vodil od 1. septembra do 31. avgusta 2017.

Petan bo dveletni mandat na vrhu Term Čatež nastopil v soboto, so v četrtek odločili nadzorniki Term Čatež. Selan je namreč s tega položaja odstopil z včerajšnjim dnem. Selanu so sicer nadzorniki nov mandat podelili maja.

Kot so prek spletnih strani Ljubljanske borze še sporočili iz Term Čatež, se je nadzorni svet Term Čatež v četrtek seznanil tudi z rezultati poslovanja družbe v prvi polovici leta in s finančnim stanjem v družbi. Podrobnejših informacij o tem sicer niso podali.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava