kronika

Bakreno skulpturo snel kar z nagrobnika

5.8.2015 | 12:40 | M. M.

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

Sevniški policisti so bili danes okoli 9.30 obveščeni o prometni nesreči v Sevnici. Po prvih ugotovitvah policistov je 35-letni voznik tovornega vozila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča z ogledalom oplazil 76-letnega pešca, ki je hodil po pločniku. Pešec je padel in se lažje poškodoval. Okoliščine nesreče policisti še preiskujejo, so danes sporočili s PU Novo mesto.

Nič ni sveto

Na pokopališču v Krškem je v tem tednu neznanec z nagrobnika snel bakreno skulpturo. Povzročil je za okoli 2000 evrov škode.

Prvi vzel denar in nakit...

V okolici Šentruperta je v zadnjih dneh nekdo skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo, odnesel je denar in nakit.

... drugi pa salame

V okolici Šentjerneja pa je v noči na torek neznanec skozi pritlično okno vlomil v gospodarsko poslopje. Iz zamrzovalne skrinje je vzel suhomesnate izdelke, lastnika pa oškodoval za 500 evrov.

‹ nazaj

Komentarji (7)

5.8.2015 1 (1) (0)Ocenifovšija 
Sem fovš za šerijatsko pravo.****
5.8.2015 2 (2) (0)OceniTITO 
To je rezultat, SLOVENSKEGA glupega sistema.............!
6.8.2015OceniJan 
Ja, sistem je glup,**** Imamo za take stvari kot vsaka civilizirana država policija, tožilstva in sodstvo. Nismo barbari. Ljudje pa kradejo povsod, neodvisno za katero državo ali sistem gre. Malo se umiri.
6.8.2015OceniTITO 
Jan, razčleni zadnji stavek.
6.8.2015 1 (1) (0)Ocenifovšija 
V premislek.Normalna slovenska družina za takle nagrobnik dela pol leta.Mesečni proračun družine je np.1500 eur.Eni pa imajo 5 minut dela za uničenje oz. Krajo? In to se dogaja v nedogled?A ni tega enkrat dovolj?
6.8.2015OceniPa res 
Imaš prav. Dovolj je že tega. Naj že enkrat ljudje sprevidijo, da mrtvi ne potrebujejo blišča, pa naj tisti denar raje namenijo živim. Tistim, ki so jim še ostali. Pa potem tudi kraj ne bo. Le kaj manjka majhnim, simboličnim spomenikom, kakršne pozna ves razviti zahod?
7.8.2015Ocenipripomba 
Nič jim ne manjka, samo upoštevaj, da osebe z nizko samopodobo, ne morejo normalno živet, če se tudi na ta način ne dokazujejo. Britofi so samo eden od prostorov takega "dokazovanja".

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava