Predsednik Pahor jutri v proizvodnji Kopitarne

20.8.2015 | 10:00

Danes bo tekel, jutri izdeloval cokle... (Foto: M. G., arhiv DL)

Danes bo tekel, jutri izdeloval cokle... (Foto: M. G., arhiv DL)

Sevnica - Predsednik države Borut Pahor se bo danes pridružil Mateju Markoviču, pobudniku dobrodelne akcije Srce Sloveniji, na začetku njegovega 250 kilometrov dolgega teka, s katerim bo simbolično izrisal srce in tako zaključil letošnjo dobrodelno pustolovščino. Iz Kopitarne Sevnica pa so danes sporočili, da jih bo predsednik jutri obiskal ob bližajoči se 130-letnici obstoja podjetja. Pahor naj bi sodeloval tudi v njihovi proizvodnji.

M. M.

Komentarji (4)

20.8.2015Ocenisevničan 
Prosim, da popravite komentar pod sliko, saj se cokli že nekaj let ne delajo več v Sevnici, ampak v Srbiji, zaradi tega je ob delo takrat ostalo več kot 40 delavcev.
25.8.2015OceniBralec 
Zakaj ne gre v Polzelo....tam bi si nabral točk!!
31.8.2015Oceniups 
Ocvirk iz Slovenskih novic: Slovenska vlada se pripravlja na naval beguncev. Pahor tudi. Bil je že en dan frizer, pa smetar, zdaj bo en dan - begunec!
31.8.2015OceniUredništvu 
Če nas že posiljujete s temi vašimi vsiljivimi oglasi, vsaj uredite url je da bodo povezave kam vodile. Amaterji eni. Na tablici mi ta vaš divji oglas na svet24 vedno pošlje na neobstoječo stran. Poleg tega bi se lahko že enkrat zamislili nad samimi oglasi in njihovimi izgledi oz. Postavitvijo. Zelo pogosto so na mobilnih napravah tako vsiljivi, da se pomotoma pritisne na te pripete neumnosti. Tak izgled spletnih strani s temi oglasi ne vodi nikamor, poleg tega pa me tudi odbija od nadaljnih obiskov. Sicer pa komentarjih sodeč lahko kaj kmalu ugotovim komu je namenjona ta stran. Recimo komentator "Brajdimir brat od ci****". Odlično niti brat ne grem ker mi je vse jasno.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava