kronika

Danes brez elektrike

28.8.2015 | 07:05 | M. K.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 7.00 do 8.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP PREŠERNOV TRG;

- od 10.00 do 12.00 ure pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BLOKI STRAŽA.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije na področju nadzorništva Mokronog danes med 8.00 in 14.00 uro na območju transformatorske postaje Štrasberg.

Nadzorništvo Šentjernej obvešča, da bo danes od 8.00 do 14.00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP LAKENCE.

Nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo danes od 10.00 do 12.00 zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BLATNIK PRI ČRMOŠNJICAH, TP BLATNIK VODOVOD PRI ČRMOŠNJICAH, TP SELA PRI VRČICAH, TP BREZJE VODOVOD PRI ČRMOŠNJICAH.

Nadzorništvo Trebnje obvešča, da bo danes od 8.00 do 14.00 ure prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP SV. URŠULA.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo danes zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije na področju nadzorništva Sevnica med 8. in 8.30 uro ter med 14.40 in 15. uro na območju TP Studenec Matko ter med 8. in 14.30 uro na območju TP Studenec, Studenec vas, Studenec korito, Novo Studenec, Zavratec ribniki, Impolje, Orle in Dedna gora.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava