kronika

Polomil ograjo in pobegnil; poškodovan motorist

28.8.2015 | 07:05 | M. K.

Polomil ograjo in pobegnil; poškodovan motorist

Sinoči ob 19.31 uri se je na cesti Žužemberk–Budganja vas osebno vozilo prevrnilo na streho. Gasilci PGD Žužemberk so zavarovali kraj dogodka, stabilizirali prevrnjeno vozilo in odklopili akumulator, gasilci GRC Novo mesto so vozilo obrnili in s tehničnim posegom rešili ukleščenega voznika iz vozila. Poškodovanega voznika so na kraju oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto in ga prepeljali v SB Novo mesto.

Ob 21.42 je na Ratežu, občina Novo mesto, vozilo zapeljalo s ceste in polomilo več stebrov lesene ograje. Gasilci GRC Novo mesto so razsvetljevali kraj dogodka in očistili cestišče. Povzročitelj je z vozilom pobegnil s kraja dogodka.

Ob 18.12 sta na Bizeljski cesti v Brežicah trčila osebno vozilo in trikolesnik. Reševalci NMP ZD Brežice so poškodovanega motorista oskrbeli in prepeljali v nadaljnjo oskrbo v SB Brežice. Gasilci PGE Krško so na vozilu odklopili akumulator in nudili pomoč pri odstranitvi motorja s cestišča.

Odstranili sršenje gnezdo

Ob 19.02 so posredovali gasilci PGE Krško v kraju Vrh pri Površju, občina Krško, kjer so iz stanovanjske hiše odstranili sršenje gnezdo.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava