kronika

Sinoči streljanje v okolici Semiča, mrtev 31-letnik

29.8.2015 | 11:50 | M. K.

Sinoči streljanje v okolici Semiča, mrtev 31-letnik

Semič, Sovinek - Iz regijskega centra za obveščanje so sinoči nekaj po 22. uri obvestili policiste na interventni številki 113, da so dobili klic o streljanju na Sovinku, romskem naselju pri Semiču. Policisti in reševalci so v naselju našli ustreljenega 31-letnega domačina. Hkrati se je policistom predal domnevni storilec, star 16 let, ponoči pa so policisti prijeli še dva osumljenca, stara 21 in 24 let. Kdo je sprožil usodni strel, bo pokazala preiskava. Zasegli so tudi strelno orožje, danes sporočajo s Policijske uprave Novo mesto.

Kriminalisti in kriminalistični tehniki Sektorja kriminalistične policije PU Novo mesto so skupaj s policisti opravili ogled kraja dejanja, ki ga je vodila dežurna preiskovalna sodnica v prisotnosti okrožne državne tožilke.

Trije osumljeni so v policijskem pridržanju, preiskava se nadaljuje.

‹ nazaj

Komentarji (8)

29.8.2015 11 (12) (1)Ocenislaba luč 
Upamo da nebo ta incident vrgel slabo luč na romsko skupnost.Ha,ha,ha....Se bojo spet našli kaki njihovi predstavniki in zagovorniki,pa bojo pametovali.
29.8.2015 1 (1) (0)Oceninestrpneži? 
kdo je že nestrpen do koga? Ja, res, kot pravi predhodnik. Spet bodo romski zagovorniki hiteli pljuvat po okoliških prebivalcih in pametovat, kako je nujno treba dat romom zemljo, pa jim gradit hiše, pa namesto njih otroke živet.......
29.8.2015–5 (0) (5)Oceniopazovalec 
"slaba luč" Ime imaš pravo. Komentar pa je tak, da bi bilo bolje da si ga obdržal za sebe.
30.8.2015 2 (2) (0)Ocenislaba luč 
opazovalec,komentar je povsem realen.Ne vem,kaj je v njem spornega.Navezan je tudi na tisti incident pred kratkim,ko se je nekdo zaletal v policijski avto in so se potem eni javljali,da upajo,da to nebo vrglo slabo luč na njihovo skupnost.Ampak teh incidentov je vedno več,pravzaprav imajo policisti samo z njim dela.Pa pred nekaj dnevi,ko jih je bilo v avtu 15....Pravzaprav bi treba formirat specialne službe,ki bi se samo z njihovimi prekrški ukvarjale.Pa bi bil že čas,da smo pred zakonom vsi enaki,če se seveda strinjaš "opazovalec" ?
30.8.2015—   (1) (1)Ocenipopendekl 
Opazovalec od kje pa ti opazuješ zadeve in predvsem kaj si storil za njihovo rešitev? Glede prvega sem prepričan, da zelo od daleč, glede drugega pa NIČ!
30.8.2015Ocenipopendekl 
Od kje pa ti dragi opazovalec opazuješ zadeve? Prepričan sem, da zelo od daleč, za rešitev le-teh pa v življenju nisi storil ničesar!
30.8.2015–1 (1) (2)Oceniopazovalka 
Ljudje božji dajte nehat že enkrat ignorirat te ljudi. "popendeki" predpostavljam da pozdraviš kakega Romskega otroka, da se bo od tebe naučil pozdravljati in da si kakemu otroku dal kak svinčnik ali zvezek ker vem da imajo taki strokovnjaki tega v izobilju. Le vzgoja otrok bo ustvarila poštene in delavne državljane te naše države. "popendeki" ne delaj se norca hitro se lahko zgodi da boš tudi ti revež. Zapomni si da je tisti revež ki si ne zna sam pomagati pravi revež.
31.8.2015 6 (6) (0)Ocenisosed 
Opazovalka , bi ti predlagal da se za leto dni preseliš in živiš v neposredni bližini teh otrok potem pa boš lahko povedala kako pozdravljaš in vzgajaš te sosede??????

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava