kronika

S poškodovano nogo v bolnico. Izteklo gorivo.

5.9.2015 | 07:10 | J. A.

Ilustrativna fotografija (Foto: arhiv DL)

Ilustrativna fotografija (Foto: arhiv DL)

Včeraj opoldne je v Srednjih Laknicah v občini Mokronog-Trebelno pri spravilu lesa krajanu deblo poškodovalo nogo. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Trebnje so poškodovanca oskrbeli na kraju dogodka, potem pa so ga odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci PGD Mokronog so pomagali reševalcem pri prenosu poškodovanega do reševalnega vozila.

Počila pnevmatika

Na avtocesti Novo mesto–Ljubljana, pred izvozom za Mirno Peč, je tovornemu vozilu včeraj počila pnevmatika in pri tem poškodovala posodo za gorivo, ki je pričelo iztekati. Gasilci GRC Novo mesto so omejili iztekanje in prečrpali preostalo gorivo ter posuli razlito gorivo z vpojnim sredstvom.

Očistili cesti

Malo pred šest popoldne je bilo na regionalni cesti od priključka Novo mesto-zahod do odcepa za Dolenje Karteljevo razlito pogonsko gorivo, zato so morali gasilci GRC Novo mesto sprati okoli štiri kilometre cestišča.

Cestišče so včeraj čistili tudi gasilci PGE Krško, malo pred poldnevom so na cesti pri naselju Lomno poskrbeli za oljni madež na cestišču v dolžini 20 metrov.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava