kronika

V prometni nesreči poškodovana ena oseba. Vode ne bo.

2.10.2015 | 18:25 | J. A.

Ilustrativna fotografija (Foto: arhiv DL)

Ilustrativna fotografija (Foto: arhiv DL)

Danes okoli 13. ure se je v Krškem pripetila prometna nesreča, v katero sta bili vpleteni dve osebni vozili. Posredovali so gasilci Poklicne gasilske enote Krško, ki so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, pomagali so tudi reševalcem NMP ZD Krško, ki so poškodovano osebo odpeljali v brežiško bolnišnico.

Gorel ventilator

Zjutraj je v Ulici Marjana Kozine v Novem mestu gorelo v zračniku stanovanjske hiše. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel-Novo mesto so pogasili goreči ventilator, prezračili prostore in s termovizijsko kamero pregledali zračnik ter okolico.

Na silo odprli vrata

Ob 12. uri so v Krškem gasilci Poklicne gasilske enote Krško s tehničnim posegom odprli vrata ter zamenjali cilindrični vložek ključavnice delovnega kontejnerja. Obveščene so bile pristojne službe.

Okvari na vodovodih

Okoli 10. je v Dečnem selu  brežiški občini prišlo do okvare na vodovodnem sistemu. Posredovali so delavci Komunale Brežice, ki so okvaro ob 12.45 odpravili.

Ob 13.20 je na Obrežju prišlo do okvare glavnega voda, tamkajšnja gospodinjstva so bila brez pitne vode do 14.08, ko so okvaro odpravili delavci Komunale Brežice.

Vode ne bo

Javno podjetje Komunala Črnomelj obvešča uporabnike pitne vode, da bo jutri med 7. in 15. uro motena in prekinjena oskrba s pitno vodo za naselje Loka v Črnomlju v naslednjih ulicah: Kidričeva, Nova loka, Trubarjeva, Nazorjeva, Tomšičeva, Vodnikova, Pri stadionu, Grajska cesta, Marjana Kozine. Razlog za prekinitev je izvajanje prevezav na novi vodovod.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava