Danes brez elektrike

7.10.2015 | 07:00

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Črnomelj obvešča odjemalce, da bo danes od 7.00 do 15.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah občasno prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP KANIŽARICA, TP BELSAD ČRNOMELJ.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 10.00 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŠENTJOŠT;

- od 8.00 do 10.00 bo motena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŠKRILE DOL. TOPL..

Nadzorništvo Šentjernej obvešča, da bo danes od 8.00 do 10.00 ure zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP CENTER ŠENTJERNEJ.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije danes na področju nadzorništva Sevnica med 8. in 11. uro na območju TP Radna izvod Žaga ter med 8. in 11. uro na območju TP Primož izvod Primož, na področju nadzorništva Brežice med 9. in 12. uro na območju TP Vinji vrh in Vrhovska vas ter na področju nadzorništva Krško mesto med 9. in 12. uro na območju TP Brezovica Gorjanci.

M. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava