kronika

Veter razkril streho, voda zalila stanovanje

8.10.2015 | 07:10 | M. K.

Simbolna slika (foto: arhiv)

Simbolna slika (foto: arhiv)

Na Cesarjevi ulici v Novem mestu so včeraj popoldne ob 16.45 uri posredovali gasilci GRC Novo mesto. Na strehi stanovanjske hiše so s pomočjo avtodvigala namestili opeko in slemenjake, ki jih je razkril veter v dopoldanskih urah. Zaradi razkrite strehe je voda ob obilnih padavinah zalila stanovanjske prostore.

Avto s ceste; v naletu trčila tri vozila

Ob 17.16 so v Vavti vasi, občina Straža, posredovali gasilci PGD Vavta vas. Avtomobil, ki je zapeljal s ceste v obcestni jarek, so s pomočjo vitla povlekli nazaj na cesto. Poškodovanih oseb ni bilo.

Ob 13.25 so na cesti Velike Lašče–Škofljica, pred Turjakom v občini Velike Lašče, v naletu trčila tri osebna vozila. Gasilci PGD Ribnica in GB Ljubljana so odklopili akumulatorja in zavarovali mesto nesreče. Reševalci NMP Ljubljana so oskrbeli dve poškodovani osebi in ju prepeljali v bolnico.

Meteorna voda v kleti

Ob 5.42 je v Trdinovi ulici v Novem mestu meteorna voda zalila kletne prostore stanovanjskega objekta. Gasilci GRC Novo mesto so izčrpali okoli 0,5 kubična metra vode in pomagali pri čiščenju zalitih prostorov.

Drevo na cesti

Ob 13.36 je na cesto Novo mesto-Metlika, pred odcepom za Stopiče v občini Novo mesto, padlo več vej in drevo. Dežurni delavci cestnega podjetja Novo mesto so veje in drevo razžagali ter odstranili.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava