kronika

Uničil železniško signalizacijo in pristal na strehi

11.10.2015 | 07:30 | M. K.

Simbolna slika (foto: arhiv; A. K.)

Simbolna slika (foto: arhiv; A. K.)

Na železniškem prehodu na Gomili, občina Mirna, je minulo noč ob 3.51 uri osebno vozilo prebilo obcestno zaščitno ograjo, uničilo železniško signalizacijo in pristalo na strehi izven cestišča. Gasilci PGD Trebnje so odklopili akumulator na vozilu, pomagali reševalcem pri prenosu poškodovane osebe, postavili vozilo na kolesa in ga zvlekli na cestišče, usmerjali promet ter razsvetlili kraj. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Trebnje so eno poškodovano osebo oskrbeli na kraju, drugo poškodovano osebo pa so odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Zdrsnil s ceste

Minulo noč ob 0.41 je na Novomeški cesti v Straži voznik z osebnim vozilom zdrsnil s ceste. Gasilci PGD Dolenja Straža so s pomočjo vitla vozilo potegnili na cesto. Poškodovanih ni bilo.

Zaradi počene cevi voda zalila klet

Včeraj ob 11.28 je zaradi počene vodovodne cevi voda zalivala kletne prostore večstanovanjskega objekta v ulici Pod Goro v Krškem. O dogodku je bil obveščen upravljalec zgradbe Rudar Senovo in dežurni pri komunalnem podjetju Kostak Krško. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so iz kletnih prostorov izčrpali okoli šest kubičnih metrov vode, gasilci PGD Krško pa so klet očistili.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava