Pitna voda zaradi deževja motna

12.10.2015 | 07:10

Pitna voda zaradi deževja motna

Javnim službam, ki zadnje dni ob obilnem deževju pozivajo k prekuhavanju pitne vode pred uporabo, se je pridružila tudi Komunala Črnomelj. Ta obvešča uporabnike pitne vode na območju Občine Semič, ki se oskrbujejo iz vodnih virov na Blatniku in Srednje vasi, da je torej zaradi obilnih padavin vodo za uživanje pred uporabo treba prekuhati. Obvestilo velja do preklica.

Takšno navodilo še vedno velja tudi za vse uporabnike pitne vode, ki se oskrbujejo iz vodovodnih sistemov Novo mesto – Stopiče in Novo mesto - Jezero, ter uporabnike vode vodovodnega sistema Kostanjevica, ki se oskrbujejo iz vodnega vira Jama.

M. K.

Komentarji (2)

12.10.2015 1   (1)   (0)   Ocenipodgurc 
Ob vsakem deževju ista zgodba! Kje so sedaj vsi tisti novomesški kandidati za župana, ki so bili polni besed o nujnem ukrepanju za čisto in neoporečno vodo v naših pipah? Kot pravi pregovor:" Psi lajajo, a karavana gre naprej"! DO kdaj? Do naslednjih volitev in spet bodo samo obljube! p.s. če me spomin ne vara je g.Križman izjavil, da dela lahko stečejo takoj, ko bo on župan. Verjetno je že vedel, saj je bil direktor Komunale! a ????????
12.10.2015Oceniobčan 
Prekuhavanje bi moralo biti trajno, saj je v ceveh blato, ki ga občasno delno ščistijo.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava