Krkaši danes vabijo na dvoboj z Nizozemci

11.11.2015 | 10:15

Foto: I. V., arhiv DL

Foto: I. V., arhiv DL

Novo mesto - Krkine košarkarje danes čaka še tretji nasprotnik v FIBA Evropskem pokalu. Tokrat se bodo pomerili s tretjeuvrščenim moštvom nizozemskega prvenstva ZZ Leidnom. Nizozemce vodi belgijski selektor Eddy Casteels, ki je v Novem mestu v preteklosti že gostoval z Antwerpnom, so sporočili iz KK Krka in danes ob 18.30 povabili v domačo dvorano Leona Štuklja..

»Imamo kar nekaj problemov s poškodbami. Mulalić še vedno ni pripravljen in trenira individualno, na treningu pa si je poškodbo hrbta obnovil Ritlop, tako da nam je zmanjkalo igralcev za kvaliteten trening igre pet na pet. Za tiste, ki so zdravi, upam, da bodo dali vse od sebe, da ponovijo igro iz Laktašev, in verjamem, da lahko premagamo zelo neugodnega nasprotnika iz Nizozemske,« je pred tekmo dejal trener Novomeščanov Ivan Velić.

Košarkar Erjon Kastrati pa je dodal: »Moštvo iz Nizozemske je pokazalo dve različni predstavi: zelo dobro proti Skylinersom in slabšo proti Portu. Ne bomo jih podcenjevali, dali bomo maksimum iz sebe in gremo na zmago.«

M. M.

Zvočni zapisi

Erjon Kastrati, KK Krka, pred tekmo z ZZ Leiden

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava