Drevesa na cestah

22.11.2015 | 18:15

Ilustrativna slika. (Foto: Arhiv DL)

Ilustrativna slika. (Foto: Arhiv DL)

Danes ob 6.02 je na cesti Mirna Peč -Trebnje pri naselju Jelše v občini Mirna Peč več podrtih dreves oviralo promet. Drevesa je razžagal in odstranil upravljavec cestnega podjetja.

Ob 6.38 je pri naselju Drganja Sela v občini Straža drevo padlo na električni drog. Prišlo je do prekinitve z oskrbo električne energije. O dogodku so bili obveščeni dežurni delavci elektro podjetja.

Ob 8.30 je bilo na cesti od Novega mesta do prelaza Vahta v smeri Metlike, občina Novo mesto, več vej in tudi drevo. Odstranili si jih dežurni delavci CGP Novo mesto.

Ob 9.42 je na Kočevarjevi ulici v Novem mestu telefonski kabel nizko nad cesto oviral promet. Obveščeni so bili delavci Telekoma Slovenije.

Ob 10.20 so na cesti Novo mesto―Metlika v bližini naselja Koroška vas v občini Novo mesto, dežurni delavci cestnega podjetja odstranili podrto drevo.

Ob 11.42 je bilo na cesti Gradenc―Plešivica v občini Žužemberk podrto drevo in daljnovod, ki sta ovirala promet. O dogodku so bili obveščeni dežurni delavci Elektro Ljubljana in CGP Novo mesto. Čez noč so bili odjemalci na območju naselja Plešivica brez električne energije.

Ob 16.41 je na cesti med naseljema Vrhe in Iglenik v občini Novo mesto drevo oviralo promet. Dežurni delavci CGP Novo mesto so drevo razžagali in odstranili.

Ob 17.05 je podrto drevo oviralo promet na cesti Zagorica―Žužemberk pri odcepu za naselje Gombišče v občiniTrebnje. Drevo so odstranili dežurni delavci CGP Trebnje.

Ob 7.21 so podrta drevesa ovirala promet na cesti Kalce - Mali Trn v občini Krško. Delavci podjetja Kostak Krško, so drevesa odstranili.

Požarno varovanje

Gasilci PGD Gabrje so preko dneva nadaljevali s požarnim varovanjem v migracijskem centru Livarna Dobova.

 Okvare na daljnovodu

Ob 9.29 je prišlo do okvare na daljnovodu Brestanica. Brez električne energije je bilo 1500 odjemalcev v občini Sevnica. Dežurni pri Elektro Celje so napako odpravili ob 9.58 uri.

L. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava