kultura

Večer plesa in ritma ali Ta nori šolski dan

26.11.2015 | 10:20

Foto: I. Vidmar

Foto: I. Vidmar

Novo mesto -

Plesalci novomeškega Plesnega studia bodo drevi v okviru Novomeškega abonmaja napolnili oder Kulturnega centra Janeza Trdine. Novomeščanom se bodo predstavili s predstavo Ta nori šolski dan, v kateri s plesom in glasbo gledalcu slikajo povsem navadno šolo na povsem navaden šolski dan, ki pa morda le ni to, saj se v učilnicah in v zbornici dogaja marsikaj, kar bo nasmejalo občinstvo.

Čeprav Plesni studio Novo mesto, ki ga je pred le osmimi leti na noge postavil plesalec Robi Grmek, nima dolgoletne tradicije, pa se njegovi plesalci ponašajo s številnimi medaljami s tekmovanj v sodobnih plesih, celo z naslovi svetovnih prvakov.

O njihovem na najvišji tekmovalni ravni potrjenem plesnem znanju ne gre dvomiti pa tudi o tem, da bodo v Trdinovi dvorani pripravili pravi spektakel in da se bo vseh osemdeset minut predstave veliko dogajalo, tudi ne. Predstava se bo začela ob 19.30.

I. Vidmar

‹ nazaj

Komentarji (1)

26.11.2015OceniFrancesco Sinibaldi 
A sky full of thoughts. As a concept in the sky full of dreams, as a beautiful moment that always appears with the sound of a fine bird.... Francesco Sinibaldi

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava