Pri kaminu se je vnel podboj; danes brez elektrike

26.11.2015 | 07:05

Pri kaminu se je vnel podboj; danes brez elektrike

V ulici Stari trg v Mokronogu se je sinoči nekaj po 20. uri v večstanovanjski hiši pri kaminu vnel podboj vrat. Gasilci PGD Mokronog so požar pogasili, odstranili goreče dele podboja in prezračili prostore.

Monulo noč ob 1.10 so v Cankarjevi ulici v Brežicah zagorele smeti v štirih zabojnikih za smeti. Gasilci PGD Brežice-mesto so požar pogasili.

Včeraj ob 8.42 se je v podjetju Vipap Videm Krško sprožil požarni alarm. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so pregledali okolico in resetirali požarno centralo.

Ob 14.33 je zagorelo osebno vozilo na OMV črpalki ob avtocesti na Cikavi v občini Grosuplje. Posredovali so gasilci GB Ljubljana, PGD Grosuplje in Šmarje-Sap, ki so požar pogasili, odklopili akumulator in vozilo pregledali s termo kamero. V požaru je bil poškodovan motorni del vozila.

Davi prometna nesreča

Ob 6.27 se je zgodila prometna nesreča na cesti Veliko Mlačevo-Velika Račna, ena oseba je poškodovana, vozilo clio je prevrnjeno.

Povožena lisica

Včeraj ob 9.19 so lovca LD Brežice obvestili o povoženi lisici na cesti Brežice - Dobova.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto-  nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo danes od 8.00 do 11.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP PODŠUMBERK.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije danes na področju nadzorništva Sevnica območju TP Brod Sevnica izvod Papež med 8. in 10. uro; na področju nadzorništva Brežice pa na območju TP Ribnica, Gaj in Mala Dolina med 9. in 12. uro.

M. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava