kronika

Ukleščeno iz avta reševali gasilci; danes brez elektrike

27.11.2015 | 07:10 | M. K.

Ukleščeno iz avta reševali gasilci; danes brez elektrike

Na cesti med Novim mestom in Stransko vasjo, pri Pogancih v občini Novo mesto, se je včeraj ob 10.35 uri zgodila prometna nesreča. V vozilu, ki je v ovinku zapeljalo s ceste po bregu, proti potoku, je ostala ukleščena voznica. Gasilci GRC Novo mesto so stabilizirali med drevesi zagozdeno vozilo, s tehničnim posegom odprli vrata vozila in rešili poškodovano voznico, za katero so poskrbeli reševalci ZD Novo mesto. Gasilci so še odklopili akumulator, preprečili izlitje motornih tekočin in izvlekli vozilo na cesto.

Dimniški požar

Ob 23.29 je na Trati VII v Kočevju zagorelo v dimniku stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Kočevje, ki so dimniško tuljavo ohladili in pregledali s termo kamero.

Težave z vodooskrbo

Komunala Trebnje obvešča vse uporabnike pitne vode iz zasebnega vodovodnega sistema Selo pri Mirni, da je zaradi povišane motnosti potrebno vodo pred uporabo v prehrambene namene prekuhavati. Obvestilo velja do preklica.

Komunala Metlika obvešča uporabnike pitne vode naselja Trnovec, da bo danes od 9.00 do predvidoma 14.00 motena preskrba s pitno vodo zaradi obnove vodovodnega omrežja.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo danes od 11.00 do 13.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP KRVAVI KAMEN.

Distribucijska enota Krško, področje nadzorništva Mokronog, obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju TP Zaloka danes med 8.30 in 11.30 uro.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava