mladi dopisnik

Tradicionalni slovenski zajtrk na Grmu

27.11.2015 | 14:20 | Anita Beguš, šolska svetovalna delavka,
Srednja šola za gostinstvo in turizem, Grm Novo mesto

Tradicionalni slovenski zajtrk na Grmu

Novo mesto - V petek, 20. novembra, smo praznovali dan slovenske hrane. Na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Novem mestu smo z veseljem sprejeli predlog Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, da ga obeležimo tudi na srednjih šolah.

Dijaki 1. B oddelka so s pomočjo učiteljev praktičnega pouka kuharstva pripravili tradicionalni slovenski zajtrk. Sestavljal ga je slovenski kruh, mleko, maslo, med in jabolka. S tem smo opozorili dijake o pomenu oskrbe prebivalstva s kakovostno hrano iz lokalnega okolja. Dijaki in zaposleni smo se zajtrka z veseljem udeležili.

‹ nazaj

Galerija (8)

Zajtrk - 01
Zajtrk - 02
Zajtrk - 03
Zajtrk - 04
Zajtrk - 05
Zajtrk - 06
Zajtrk - 07
Zajtrk - 08

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava