kronika

Z avtom v brežino; danes brez elektrike

2.12.2015 | 07:00 | M. K.

Z avtom v brežino; danes brez elektrike

Sinoči ob 20.33 uri se je na cesti Črnomelj-Griblje, pred odcepom za Cerkvišče, občina Črnomelj, zgodila prometna nesreča. Voznik je zapeljal s ceste in trčil v brežino. Gasilci PGD Črnomelj so protipožarno zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in umaknili avto ob cesto. Poškodovanih ni bilo.

Našel nemško granato

Ob 13.36 je v Krškem pod mostom reke Save delavec podjetja Žarn pri izkopu našel neeksplodirano topovsko granato kalibra 100 mm, ostanek II. svetovne vojne, nemške izdelave. Pripadnika Državne enote za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi dolenjske regije sta nevarno najdbo odstranila in uskladiščila do uničenja.

Ob 12.00 so v Kovinarski ulici n Krškem gasilci Poklicne gasilske enote Krško s tehničnim posegom odprli vrata kombiniranega vozila.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 9.30 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BUŠINC,

- od 8.05 do 9.35 odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP LUBANC,

- od 10.30 do 12.00 odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP NA HRIBU-DOL.SUŠICE,

- od 10.35 do 12.05 odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP URŠNA SELA1,

- od 12.30 do 14.00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GOR. SUŠICE.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto na območju TP Libna izvod Libenšek med 8. in 14. uro ter na območju TP Brege izvod proti Mrtvicam in javna razsvetljava med 9. in 13. uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava