kolesarstvo

Kolesarji pedala vrtijo po Strunjanu

14.1.2016 | 19:40 | M. M.

Foto: Boštjan Mervar

Foto: Boštjan Mervar

Foto: Boštjan Mervar

Foto: Boštjan Mervar

Novo mesto - Z dirko Mitchelton Bay Cycling Classic v Avstraliji se je pričela olimpijska sezona 2016. Kolesarji KK Adria Mobil so še sredi priprav, saj bo prva dirka sredi februarja v Poreču. Trenutno so na pripravah v Strunjanu , so sporočili iz kluba.

Spremenjena in pomlajena članska ekipa Adria Mobil trenira po ustaljenem programu. Po odhodu Marka Kumpa, Primoža Rogliča, Klemna Štimulaka in Josipa Rumca bo ekipa dokaj spremenjena, a ekipni cilji ostajajo visoki. S trenutno pripravljenostjo je zadovoljen tudi trener Boštjan Mervar: »Zadovoljen sem s stanjem v ekipi. Opravili smo že prva testiranja, ki so pokazala, da so fantje dobro pripravljeni za ta čas. Veseli me, da so zelo napredovali mladi kolesarji.«

»Na pripravah v Strunjanu se imamo super. V ekipi se zaenkrat počutim odlično, z vsemi se dobro razumemo. Prejšnji teden nam je nekoliko nagajalo vreme, zato smo par treningov morali nekoliko prilagoditi. Kljub temu nam je na koncu uspelo izpeljati vse, kar smo planirali. Tukaj imamo na voljo praktično vse, kar potrebujemo za dober trening, če je dobro tudi vreme, so pogoji za trening idealni. Do konca tedna nas čakata še dva težka treninga, potem pa domov na kakšen dan zasluženega počitka,« je priprave opisal kolesar Gašper Katrašmik, ki bo v sezoni 2016 vrtel pedala za novomeški klub v družbi Radoslava Rogine, Kristjana Fajta, Jureta Golčerja, Domna Novaka, Jona Božiča, Davida in Gorazda Pera, Mateja Mesojedca in Mateja Drinovca.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava