nogomet

Kastrevec odhaja v špansko prvo ligo

26.1.2016 | 18:25 | I. V.

Žiga Kastrevec (desno) (Foto: I. Vidmar)

Žiga Kastrevec (desno) (Foto: I. Vidmar)

Novo mesto - Iz novomeškega nogometnega kluba Krka so pravkar sporočili, da bo v nadaljevanju sezone napadalec Žiga Kastrevec, mladi reprezentant Slovenije, igral v španski prvi ligi za trenutno desetouvrščeno moštvo španskega prvenstva Getafeju, klub iz predmestja Madrida, ki se je z novomeškim klubom dogovoril  za pósodo igralca. Getafe ima po sezoni možnost odkupa.

Žiga Kastrevec, ki bo 25. februarja napolnil 22 let, je celo svojo kariero član našega kluba. S skupaj 12 goli je najboljši strelec kluba vseh časov v 1. slovenski ligi, prav tako pa je igralec z največ prvoligaškimi nastopi v dresu Krke, za katero je v prvi ligi nastopil 76-krat.

V sporočilu za javnost so med drugim zapisali: "Žigi želimo veliko uspeha v dresu Getafeja. Vemo, da lahko prepriča nove delodajalce v svojo kakovost. V NK Krka smo ponosni, da bo naš igralec zaigral v španski ligi, kar je potrdilo kakovostnega dela z mladimi kategorijami v našem klubu. Prepričani smo, da bo v prihodnje še veliko igralcev iz našega kluba odšlo po Žiginih stopinjah."

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava