ostali športi

Tri in štirje za novomeškega športnika leta

29.1.2016 | 20:15 | I. V.

Kandidati za športnika leta pred lansko razglasitvijo. (Foto: I. Vidmar/arhiv DL)

Kandidati za športnika leta pred lansko razglasitvijo. (Foto: I. Vidmar/arhiv DL)

Novo mesto - Za novomeškega športnico in športnika leta letos kandidirajo tri kandidatke in štirje kandidati ter za najboljši športni kolektiv pet klubov. Med športnicami se za glasove strokovne komisije in spletnih glasovalcev potegujejo državna prvakinja v krosu in v teku na 10 000 m atletinja Alenka Radelj, kadetska in mladinska reprezentantka v košarki Aleksandra Krošelj  in kadetska in mladinska reprezentantka v rokometu Maja Vojnovič.

Med fanti se za laskavi naslov potegujejo kolesar Marko Kump, ki je lani nanizal kar 18 zmag med poklicnimi kolesarji, državni prvak in reprezentant v namiznem tenisu Darko Jorgić, državni prvak v metu diska atlet Tadej Hribar in član odbojkarske reprezentance, ki je osvojila srebro na evropskem prvenstvu, Miha Plot.

Kandidati za naziv športni kolektiv leta so Namiznoteniški klub Krka Novo mesto, MOK Krka Novo mesto, Atletski klub Krka Novo mesto, Športno kulturno društvo Plesni studio Novo mesto in Košarkarski klub Krka Novo mesto.

Glasovanje strokovne komisije se je danes zaključilo, spletno glasovanje pa je na spletni strani Agencije za šport možno še do nedelje, 31. januarja. Športniki in šporni kolektiv leta bodo razglašeni na prireditvi Športnik leta, ki bo v Kulturnem centru Janeza Trdine v četrtek, 4. februarja, ob 18. uri.

‹ nazaj

Komentarji (2)

30.1.2016Ocenijost 
Tu je ena cista potrata dnara kr tisti ku bi zasluzli nikul ne pridejo med tabulse. Ena sama banda od casa Rafkota naprej. Zmagajo tisti k lezejo u ft in yo prave barve stranke politicne. Ta dnar ku bo sou naj se raj koristno porabi za socialno sibke ki se zarad pomankanba ne morjo njihovi otroci z yportom umvarjat. Navadna farsa in potrat je tule vsako let.
30.1.2016OceniVlado 
naslov prispevka je pa butast

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava