odbojka

Žužemberčani ugnali vodilne Hoče

31.1.2016 | 09:45 | I. V.

Žužemberčani ugnali vodilne Hoče

Žužemberk - Odbojkarjem Keko opreme Žužemberk gre letos precej bolje kot lani, ko jih je le sprememba sistema tekmovanja rešila izpada iz druge lige, tokrat pa po polovici prvenstva s 23 točkami, kolikor jih imajo tudi četrtouvrščeni Novogoričani, zasedajo visoko peto mesto, v 12. krogu pa so sinoči v domači telovadnici s 3:1 po precej izenačeni tekmi premagali vodilne Hoče.

Še najmanj izenačen je bil prvi niz, ki so ga s 25:19 dobili gostje, v nadaljevanju pa so se Žužemberčani zbrali in preostale tri nize dobili s 25:22, 25:20 in zadnjega na razliko s 26:24.

Nove zmage, žal šele druge v sezoni, pa so se sinoči razveselili Mokronožani, ko so doma s 3:1 ugnali sedmouvrščeni mariborski Pro Voley. Mokronožani zdaj za predzadnjeuvrščeno Črno zaostajajo za dve točki, za desetouvrščenim Šoštanjem pa štiri točke, kar v desetih krogih do konca lige ni nenadomestljivo.

V nič kaj zavidljivem položaju pa niso niti odbojkarice Novega mesta, ki po dvanajstih krogih tekmovanja v zahodni skupini druge lige z eno samo zmago in vsega tremi točkami zasedajo predzadnje mesto. Tokrat so z 0:3 izgubile z drugo ekipo kamniškega Calcita.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava