dolenjska

Werner, kralj slovenske glasbe, pred veliko turnejo OPA!TOUR

9.2.2016 | 08:20

Werner, kralj slovenske glasbe, pred veliko turnejo OPA!TOUR

Novo mesto - Werner, kralj slovenske glasbe, ki že 15 let polni največje športne dvorane po vsej Sloveniji, ob 25-letnici uspešnega delovanja pripravlja turnejo Opa! Tour, v sklopu katere bo obiskal pet večjih mest po vsej Sloveniji: Ljubljano bo obiskal 12. februarja, Novo mesto dan za tem, 13. februarja, Novo Gorico 20. februarja, Celje 19. marca in Maribor 25. marca.

Na odru se mu bodo pridružili priljubljeni glasbeniki, kot so Džo Maračić Maki, Dalibor Brun, Klapa Aktual s Sinišem Žunecem na čelu, Orange Juice band in še glasbeni gost presenečenja, eden najbolj vročih ta hip - Davor Borno. Vsekakor se obetajo dogodki, jih ne gre zamuditi!

Werner je preprost človek, dostopen za ljudi, in zagotovo je tudi to pripomoglo k njegovi veliki priljubljenosti. V svoji pevski karieri je nanizal številne uspešnice (Ne gane me, Hej mala opala, Valentinovo, Ure, dnevi, leta tečejo, Opa!, Na kožo pisana in mnoge druge). Pa še nekaj zanimive statistike: v 25 letih njegovega glasbenega ustvarjanja se je na njegovih koncertih zvrstilo več kot pol milijona obiskovalcev, izdal je kar 18 CD-plošč in jih prodal v skupni nakladi več kot milijon izvodov.

Na turneji bodo Wernerju na odru delali družbo Džo Maračić Maki s svojo uspešnico Dal´se sjetiš nekad mene, ki se po dolgem času vrača v Slovenijo, Dalibor Brun s svojo uspešnico Nisi ti više crno vino, ena in edina Klapa Aktual s Sinišem Žunecem na čelu s svojim hitom Ti si mi sve! ter live band Orange Juice, ki prihaja iz Primorske in bo še dodatno poskrbel za dobro energijo.

Werner, kralj slovenske glasbe, pred veliko turnejo OPA!TOUR

Werner pa je te dni razkril tudi glasbenega gosta presenečenja – to je Davor Borno, ki je že na Aktualovem 8. rojstnem dnevu v razprodanih Stožicah poskrbel za nepozabno zabavo občinstva in dokazal, da je v Sloveniji trenutno eden najbolj zaželjenih pevcev ta hip.

Več informacij lahko najdete na spletni strani Opatour.si in na strani dogodka Opa!Tour na Facebooku, vstopnice so že v prodaji na vseh Eventimovih prodajnih mestih.

Oglasno sporočilo

‹ nazaj

Komentarji (6)

11.2.2016OceniSlovenc 
Pa kak kralj slovenske glasbe, a ima kak komad ki ni preveden??
11.2.2016OceniJan 
Samo še z nekimi Dragojeviči in ostalimi z druge strani Gorjancev filajo dvorane in delajo koncerte. Ta naša boga Slovenija bo kulturno pokopana do konca tega desetletja. Če ni že.
11.2.2016OceniGeografija cvek 
"Werner, kralj slovenske glasbe". Čak no, pa saj Werner je Hrvat! A Jan Plestenjak je potem pa kralj albanske glasbe, ali kako to gre?
11.2.2016 1 (1) (0)Oceninovomeščan 
Nekateri pa res kracajo po webu z raznimi "kralji", kar se jim zljubi. Tudi "filanje" dvoran kaže na doraslost naroda ali bolje kake manjšine v njem, kako vzdušje se ustvarja. Na vse to pa pride še odpor in veto na kvote predvajanja slovenske glazbe in smo tam kjer smo. Res bi v tej slovenski politiki rabili nekoga, da določenim skupinam dopove, kje se nahajajo. Pravzaprav bi rabili več odločne državniške drže avtohtonega naroda in ne njegove zaplankanosti, ki vse to dovoljuje in samo opazuje.
11.2.2016 1 (1) (0)OceniJohanca 
No, me veseli, da ne gredo samo meni kocine pokonci ko slišim o teh "samooklicanih kraljih slovenske glasbe" ali "kraljih ali kraljicah ljudskih src". Ne me basat s temi nazivi. Kdor zna delati komade, se ne rabi samooklicevati...
11.2.2016 1 (1) (0)Oceniribnčan 
Katastrofa!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava