Dimniški požar; danes brez elektrike

10.2.2016 | 07:00

Dimniški požar; danes brez elektrike

Dežurne službe so bile včeraj ob 12.28 uri obveščene o dimniškem požaru v Drganjih selih v občini Straža. Gasilci PGD Vavta vas so nadzirali izgorevanje saj in preventivno pregledali ostrešje stanovanjske hiše ter dimnik.

Ob 18.42 je v Dolenjih Laknicah, občina Mokronog-Trebelno, v zapuščenem gospodarskem objektu gorela suha slama, pa tudi odpadni material. Gasilci PGD Mokronog so ogenj pogasili.

Ob 8.25 se je v podjetju Vipap Krško, v prostoru kotla za sežig odpadnega lubja, sprožil požarni alarm. Posredovali so gasilci Poklicne gasilske enote Krško, ki so prostor pregledali in alarmno napravo postavili v prvotno stanje. Do sprožitve alarma je prišlo zaradi čiščenja prostora.

Padla na pločniku

Ob 11.58 se je na Bizeljskem, občina Brežice, pri padcu poškodovala občanka. Reševalci NMP Brežice so občanko, ki je med hojo po pločniku padla, oskrbeli in prepeljali v UC SB Brežice.

Drevesi na cesti

Davi ob 5.07 sta na cesti od Kočevske reke proti Dolenji vasi, občina Kočevje, dve drevesi padli čez cestišče in ovirali promet. Gasilci PGD Kočevje in Kočevska reka so drevesi razžagali in odstranili s ceste ter pomagali cestnemu podjetju pri čiščenju cestišča.

Težave z vodo

Ob 11.36 je v Bušeči vasi, občina Brežice, prišlo do okvare na vodovodnem omrežju. Delavci podjetja KOP Brežice so okvaro odpravili do 15. ure.

Danes pa brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo danes od 8.00 do 14.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BREZOVICA.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 10.00 zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP MESTNE NJIVE;

- od 8.00 do 14.00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP SILOS STRAŽA.

Nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 11.00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP KRVAVČJI VRH;

- od 11.00 do 15.00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP OSKORŠNICA.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes prekinjena dobava električne energije zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah na področju nadzorništva Krško-mesto na območju TP Male Vodenice in Ivanjše Grič med 7.30 in 14.30 uro.

M. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava