MO NM z natečajem načrta za okoljevarstveno osveščanje

13.2.2016 | 10:30

MO NM z natečajem načrta za okoljevarstveno osveščanje

Novo mesto - Mestna občina Novo mesto je pred dnevi razpisala javni nagradni natečaj za pripravo komunikacijskega načrta za kampanjo okoljevarstvenega osveščanja. S kampanjo, ki jo bodo izvedli po predlogih zmagovalnega in s 3000 evri nagrajenega načrta, želijo okrepiti osveščenost o celostni skrbi za okolje ter občane spodbuditi k trajnostnemu ravnanju.

Z novomeške občine so sporočili, da mora omenjeni načrt zajemati celostno grafično podobo kampanje, predlagatelji pa lahko zasnujejo logotip, maskoto in rešitve za predstavitveno gradivo. Predlagati morajo tudi slogan kampanje in splet komunikacijskih dejavnosti s ciljnimi skupinami oz. na družbenih omrežjih.

Na razpis se lahko prijavijo posamezniki in ustanove oz. podjetja s sedežem v novomeški občini, v primeru, da prihajajo od drugje, pa morajo predlagane rešitve povezati z novomeškim območjem.

Predlagane rešitve morajo sicer zasnovati čim bolj stroškovno učinkovito, ponudniki pa naj upoštevajo, da bo za izvedbo kampanje na voljo približno 8000 evrov, so dodali.

Nagradni natečaj poteka do 25. februarja, omenjene kampanje pa se bodo letos skupaj lotili projektni partnerji, Mestna občina Novo mesto kot vodilni partner, Komunala Novo mesto in Center za ravnanje z odpadki Dolenjske, so še zapisali na novomeški občini.

STA

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava