Motivacijsko predavanje Društva Šola zdravja  "Vsak trenutek je lahko nov začetek", KC Semič

11.3.2016 | 16:00

Obveščamo vas, da Društvo Šola zdravja ob podpori Ministrstva za zdravje RS, v petek 11. marca 2016 ob 16. uri, pripravlja motivacijsko predavanje "Vsak trenutek je lahko nov začetek". Predaval bo idejni vodja in ustanovitelj Društva Šola zdravja, nevrolog, Nikolay Grishin, dr. med. Predavanje bo v Kulturnem centru Semič, Prosvetna ulica 4, Semič. Skupine Šole zdravja imamo razširjene po vsej Sloveniji in jih je že okrog 100, članov pa je čez 2000.

Društvo Šola zdravja že osmo leto združuje rekreativne navdušence po vsej Sloveniji, ki se zavedajo, da lahko sami največ pripomorejo k ohranjanju dobrega zdravja in boljšega počutja.

V Beli krajini imamo 5 skupin Šole zdravja, ki vsako jutro izvajajo vaje "1000 gibov: Črnomelj, Dragatuš, Kanižarica, Gradac in Metlika. Drugače, na Dolenjskem imamo 9 skupin Šole zdravja, in sicer: dve sta v Grosuplju, po ena pa v Šmarjeških Toplicah, na Otočcu, v Dolenjskih Toplicah, Mirni, Novem mestu, Ivančni Gorici in Zagradcu. Ta teden (17.02.2016) pa je začela telovaditi nova skupina Šole zdravja, v Trebnjem. Upajmo, da bodo kmalu začeli telovaditi tudi prebivalci Semiča.